Retourneren

Product niet naar wens of verkeerd besteld?

Indien de producten die je besteld hebt, niet naar wens zijn. Kunt u deze, mits in de ongeopende en originele verpakking, binnen 14 dagen retourneren. Maatwerkproducten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. Producten die dus speciaal op kleur gemengd zijn mogen niet retour.

Het retourneren kan op de volgende manier:

1. Stuur een e-mail naar info@verfwarenenzo.nl. Vermeld hierbij de reden.
2. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden of het product retour kan.
3. Vul het bijgeleverde retourformulier in en stuur het pakket in de originele doos op naar:

Verfwarenenzo
Amphoraweg 16G
2332 EE  LEIDEN
Nederland

Product beschadigd of verkeerd geleverd?

Indien een product beschadigd is, neemt u dan contact op met onze klantenservice: info@verfwarenenzo.nl. Voeg daarbij eventueel een foto van het beschadigde product toe. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Terugbetaling

Indien de producten binnen 14 dagen retour zijn, storten wij het aankoopbedrag op uw rekening terug. Het rekeningnummer kunt u aangeven op het bijgeleverde retourformulier.

Kosten retourzending

De kosten voor het retour zenden van artikelen die niet naar wens of verkeerd besteld zijn, zijn voor uw eigen rekening.

Herroepingsrecht

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen dat u de overeenkomst wil herroepen. Dit kan bijvoorbeeld per post of per mail. Maar het makkelijkste is via het retourformulier onderaan deze pagina. Het gebruiken van een herroepingsformulier is overigens niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.