Verzenden

Bezorgen in Nederland en buitenland

We bezorgen onze producten alleen binnen Nederland.

Verzendopties

Wij kunnen uw bestelling bij u thuis bezorgen of u kunt uw bestelling bij ons afhalen.

Verzendkosten

Bij bestellingen onder de € 50,- worden € 5,- verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen boven de €50- kunt de kortingscode GRATISBEZORGEN toepassen bij het afrekenen. De artikelen worden vervolgens gratis bij u thuis bezorgd.

Levertijden

Bijna alle producten die op onze website staan hebben wij op voorraad, waardoor wij in de meeste gevallen alle bestellingen die voor 16:00 uur zijn gedaan en voldaan nog dezelfde dag versturen.  Indien dit voor een artikel niet het geval is, staat de levertijd hier duidelijk bij vermeld.

Bestelling afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen. Dit kunt u aangeven voordat u de bestelling gaat afrekenen.
Het afhaaladres is:
Amphoraweg 16G te Leiden.

Adres wijzigen

Mocht uw adres wijzigen stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail naar info@verfwarenenzo.nl. Indien dit tijdig wordt doorgegeven doen wij ons uiterste best om uw bestelling op het juiste adres te leveren.

Vragen?

Mocht u vragen hebben, kunt u ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@verfwarenenzo.nl.

Aansprakelijkheid

Verfwarenenzo.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door Verfwarenenzo.nl verkochte producten. De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Verfwarenenzo.nl kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Verfwarenenzo.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Verfwarenenzo.nl is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Verfwarenenzo.nl zo spoedig mogelijk worden aangepast. Verfwarenenzo.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

Prijzen

Al onze prijzen op de website zijn inclusief 21% btw.